Conclusions de les activitats

Regal que ens va fer una mare
Regal que ens va fer una mare

Les activitats veient-les des d'un punt de vista global podem concloure que varen sortir bé. Però a vegades les coses no surten com un vol o no surten del tot bé.

 

Nosaltres ens hem esforçat molt i hem posat molt d'interès a l'hora de preparar-les, però hem comès errors ja que això era la primera vegada que ho fèiem. Estem satifestes de la feina que hem fet perquè s'han realitzat prou bé i els pares sortien satisfets d'haver portat els seus fills a les activitats de cap de setmana que nosaltres, estudiants de batxillerat, havíem ofert.

 

Vàrem decidir fer-les perquè volíem demostrar que la gent visita el Museu i els jaciments si hi ha activitats atractives. Amb aquests tallers al Museu de l'Estampació de Premià de Mar hem realitzat la part pràctica del nostre treball i hem demostrat amb escreix que els joves poden anar un diumenge pel matí a fer un taller sense que sigui obligatori per l'escola.

 

Les primeres activitats no varen anar com havíem previst. Hi havia petits detalls que calia polir i això va fer que no sortissin perfectes. Com hem mencionat anteriorment, hem comès errors com: no controlar el temps perquè les activitats es duien a terme en un moment i hauríem d'haver preparat alguna cosa més per acabar-ho de completar millor. Aquestes les vàrem fer el primer cap de setmana.

Encara que els pares i els nens van sortir satisfets i contents nosaltres veiem que alguna cosa havíem fet malament i la cara de la nostra tutora ens ho confirmava.

Però vàrem decidir que les següents activitats del dissabte i diumenge següent sortirien millor. I així va ser, intentàrem millorar els nostres errors, les activitats estaven dins del temps previst, els nens estaven molt entretinguts amb aquestes i els pares també perquè havíem preparat més coses per fer.

 

Hem pogut veure coses bones i coses dolentes. I una de les coses bones que hi hagut és que els pares van ser comprensius amb nosaltres ja que els hi vàrem explicar que estàvem fent aquestes activitats per un treball de l'escola, però tot i així els hi va agradar molt el que vàrem preparar, ens varen felicitar i estaven orgullosos de nosaltres. També hem hagut d'aprendre dels nostres errors per millorar les coses que havíem fet malament. L'últim dia de les activitats vàrem rebre un detall molt generós per part d'una de les mares que va assistir a la majoria de les activitats, ens va fer un regal (es pot apreciar a la fotografía de la dreta), això vol dir que havia valorat molt el que estàvem fent.

 

Crèiem que ha estat molt divertit organitzar-les i explicar-les, encara que hi ha hagut els seus avantatges i els seus inconvenients però això ens farà créixer com a persones i també espavilar-nos soletes en un futur, ja sense l'ajut dels adults, com ho hem fet realitzant aquesta tasca. També, nosaltres hem après moltes coses sobre la cultura romana (la Georgina només va fer llatí a quart de l'ESO).

 

Comentarios: 2
 • #2

  slot online (viernes, 14 mayo 2021 06:45)

  Thanks for the post <a href="https://superslot.game/post/superslot-%E0%B9%80%E0%B8%A7%E0%B9%87%E0%B8%9A%E0%B9%81%E0%B8%95%E0%B8%81%E0%B8%87%E0%B9%88%E0%B8%B2%E0%B8%A2-%E0%B8%AA%E0%B8%A5%E0%B9%87%E0%B8%AD%E0%B8%95-2021/">เว็บแตกง่าย</a>

 • #1

  Margalida Capellà Soler (lunes, 22 julio 2013)

  FELICITER, discipulae!
  Tot esforç té la seva recompensa i ara tots podrem gaudir de la vostra feina!
  L'ENHORABONA!