AGRAÏMENTS

Per acabar, volem donar les gràcies a molta gent ja que aquesta ha col·laborat amb nosaltres amb molt de gust, cercant informació, buscant idees pel tallers, dirigint les activitats, deixant-se entrevistar,... i ha fet possible que avui finalitzem la nostra recerca.

 

Primer de tot volem donar les gràcies a la nostra tutora, la Margalida Capellà,  que ha estat en tot moment al nostre costat tot i que l'hem atabalat i embolicat durant el pont amb els tallers, llegint i rellegint el blog i retocant-lo, ensenyant-nos i guiant-nos al llarg d’aquest camí tan complex i difícil alhora, per la seva atenció i el temps que ha dedicat amb nosaltres.

 

També un agraïment molt sincer i una disculpa per les molèsties a la Marta Prevosti i en Ramon Coll per ajudar-nos i deixar-nos portar a terme les activitats al Museu de l’Estampació, per imprimir els cartells, per subvencionar-nos alguns materials i introduir-nos una mica més en aquest món antic.

 

A l’Anton Torrents per donar-nos idees i deixar-nos els seus materials per portar a terme el taller de les monedes; també a en Jordi Tur per portar-nos en cotxe quan ho hem necessitat, per visitar els jaciments d'arreu; a en Guillem Tur per fer les fotos mentre duiem a terme els tallers; per últim agrair a totes aquelles persones que ens han deixat entrevistar-los i gravar-los i per descomptat entrar gratuïtament en els seus tallers, com és a l’Enric Ortega que és el director del museu de Vilassar de Dalt, a la Sara Carbonell del Cat Teià i en David Farell i els col·laboradors de Tanit per l’ atenció, les idees i les propostes que ens va fer.

 

No podem deixar-nos a tots aquells estudiants de l'institut Premià de Mar, nens i pares de Premià de Mar que han participat en les activitats, ja que sense la seva presència no hagués estat possible la recerca i experimentació necessàries per demostrar la nostra hipòtesi: cal dinamitzar els jaciments per tal que la gent, sobretot jove, s'interessi i els visiti.

 

Moltes Gràcies!

 

 

Comentarios: 2
 • #2

  slot online (viernes, 14 mayo 2021 06:45)

  Thanks for the post <a href="https://superslot.game/post/superslot-%E0%B9%80%E0%B8%A7%E0%B9%87%E0%B8%9A%E0%B9%81%E0%B8%95%E0%B8%81%E0%B8%87%E0%B9%88%E0%B8%B2%E0%B8%A2-%E0%B8%AA%E0%B8%A5%E0%B9%87%E0%B8%AD%E0%B8%95-2021/">เว็บแตกง่าย</a>

 • #1

  Margalida Capellà Soler (lunes, 22 julio 2013)

  FELICITER, discipulae!
  Tot esforç té la seva recompensa i ara tots podrem gaudir de la vostra feina!
  L'ENHORABONA!