PROPOSTES QUE SUGGERIM

Aquest treball ens ha ajudat a donar-nos que no tot és tan fàcil com sembla. A l'hora d'organitzar les activitats se’ns van passar moltes coses per alt i arran d’això van haver petits entrebancs, no tot va sortir perfecte, encara que els resultats no van ser negatius.

 

El que proposem nosaltres després de l’experiència és:

 • Les activitats no es poden preparar setmanes abans, no es pot fer tot a corre cuita i a l’últim moment.
 •  S'ha d'haver parlat amb tothom, per organitzar les activitats i amb els que se suposa que t'han d'ajudar, com també s'ha de parlar de tot, sense deixar-se coses importants.

 

En el nostre cas aquesta part va fallar una mica, ja que se’ns va passar per alt qui comprava els materials, encara que després el Museu de l'Estampació ens va donar una quantitat de diners que ens va servir per pagar el material d'una activitat.

 

 • El més important de tot és que la gent surti dels tallers amb alegria, contents i sobretot amb la impressió de que hagin après coses, i potser és això el que ens va fallar a nosaltres.

 

Els pares quan porten els seus fills a un taller un dissabte o un diumenge pel matí és perquè s'ho passin bé i alhora aprenguin, però per això:


 • Cal que la persona que porta l'activitat sigui un professional o algú que sincerament entengui del tema.

 

 • S'ha de tenir en compte el temps de durada, no es pot acabar un taller vint minuts abans, ja que la gent espera estar allà el temps que els hi han dit, s'ha de cobrir tota l'hora i per això sempre s'ha de tenir un pla B.

 

 • Com també s'ha de tenir un pla B quan no se sap quantes persones vindran, ja que a vegades alguns tallers no es poden dur a terme si no hi ha un mínim de gent i quan no se sap quin públic vindrà.

 

En el nostre cas, teníem preparades masses coses per nens que ja coneguessin una mica la història dels romans i etc, per això vam haver d'adaptar les explicacions i introduir-ho una mica per sobre.

 

 

 

 

 

Comentarios: 2
 • #2

  slot online (viernes, 14 mayo 2021 06:45)

  Thanks for the post <a href="https://superslot.game/post/superslot-%E0%B9%80%E0%B8%A7%E0%B9%87%E0%B8%9A%E0%B9%81%E0%B8%95%E0%B8%81%E0%B8%87%E0%B9%88%E0%B8%B2%E0%B8%A2-%E0%B8%AA%E0%B8%A5%E0%B9%87%E0%B8%AD%E0%B8%95-2021/">เว็บแตกง่าย</a>

 • #1

  Margalida Capellà Soler (lunes, 22 julio 2013)

  FELICITER, discipulae!
  Tot esforç té la seva recompensa i ara tots podrem gaudir de la vostra feina!
  L'ENHORABONA!